Uslovi isporuke

Gde se roba isporučuje?

Naručene artikle isporučujemo na teritoriji CRNE GORE, u svim mjestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane kurirske službe.

Rok isporuke

Nakon što ste završili proces poručivanja klikom na dugme „Potvrdi“, na svoju e-mail adresu, koju ste prijavili prilikom popunjavanja podataka, dobićete mail obavještenja. Time je Vaša porudžbina ušla u proces obrade. Nakon procesa obrade dobijate mail da li je porudžba zadovoljila kriterijume za slanje ili ne.

Isporuku možete očekivati u roku od 48h od prijema narudžbe radnim danima (dani vikenda -subota i nedelja- se ne računaju) osim za sledeće opštine:

Plužine, Šavnik, Gusinje, Žabljak, Rožaje i Petnjica dostava se obavlja dva puta sedmično.

Sve opštine u Crnoj Gori imaju manja mjesta i sela u kojima se dostava radi dva puta sedmično, odnostno u tri do pet radnih dana po preuzimanju pošiljke.

Samo u slučaju nejasnoća ili bilo kakvih problema vezanih za Vašu porudžbinu, kontaktiraće Vas naš operater.

Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-21 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru listu preuzimanja.

Uobičajena je praksa da Vas kurir kontatira na telefon prije dolaska na adresu. Ukoliko ne stupi u kontakt sa Vama tog dana, kontaktiraće Vas narednog radnog dana. Proizvod se vraća isporučiocu ukoliko kurir ne uspije ni trećeg dana da stupi u kontakt sa Vama.

Cijena isporuke

Cijena isporuke za porudžbine veće od 16€ je besplatna. Za sve porudžbine čiji je račun manji od tog iznosa cijena isporuke iznosi 3€ sa uračunatim PDV-om.
Isporuka se plaća prilikom preuzimanja pošiljke, direktno kuriru gotovinom ili platnim karticama na nasem web sajtu. Obaveštenje o cijeni isporuke možete vidjeti prije same kupovine.

Izjava o povjerljivosti

Ova izjava o povjerljivosti podataka, odnosi se na povjerljivost podataka koji se nalaze na Internet stranici www.vinarijamarkovic.com i koje su korišćenjem te stranice prikupljene i sačuvane u bazama podataka „Terrae car – Vinarija Markvic” d.o.o. Budva. Ovaj websajt je u vlasništvu pravnog lica „Terrae car – Vinarija Markvic” d.o.o., kompanije registrovane u Crnoj Gori, na adresi, Markovici bb, 85310 Budva.

„Terrae car – Vinarija Markvic” d.o.o. kao pružaoc usluga Internet stranice www.vinarijamarkovic.com, pridržava se zakonskih propisa sa ciljem zaštite privatnosti korisnika. Sa tim u vezi, upućuju se krajnji korisnici da pročitaju sve navedeno na ovoj stranici kako bi lakše razumjeli koje informacije nasa online prodavnica prikuplja i kako ih koristi.

Krajnji korisnik koji ima bilo kakva pitanja u vezi sa povjerljivošću podataka može poslati e-mail poruku na adresu: vinarijamarkovic@gmail.com

Pristupanjem ili upotrebom naše internet stranice, krajnji korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uslovima povjerljivosti podataka i načinima upotrebe internet stranice.

Ukoliko se Krajnji korisnik ne slaže sa ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo Krajnjeg korisnika da napusti, te ne pristupa i ne koristi našu internet stranicu.

Ovu izjavu o povjerljivosti podataka  Vinarija Markovic online prodavnica može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta izjave o povjerljivosti podataka u dijelu „Uslovi korisćenja“ na Internet stranici. Izmjena izjave o povjerljivosti podataka stupa na snagu odmah nakon objave na našoj Internet stranici.

Svaki Krajnji korisnik sam je odgovoran i dužan periodično pregledati ovu stranicu i proučiti bilo kakve promjene u Izjavi o povjerljivosti podataka. Nastavak upotrebe ove Internet stranice od strane Krajnjeg korisnika, nakon stupanja na snagu takvih izmjena, podrazumijeva da Krajnji korisnik potvrđuje i prihvata sve uslove tako izmijenjene Izjave o povjerljivosti podataka.

Pravno lice, prikuplja informacije koje identifikujuju, specifičnog Krajnjeg korisnika. Kada se Krajnji korisnik uključi u određene aktivnosti na našoj internet stranici, kao što su otvaranje korisničkog računa, naručivanje proizvoda ili usluga, ispunjavanje anketa, objavljivanje komentara, slanje povratnih informacija, naš administrator može od Krajnjeg Korisnika zatražiti pružanje određenih informacija o sebi, kao što su: ime i prezime, adresa (uključujući poštanski broj), e-mail adresa, telefonski broj i datum rođenja, informacije o broju vaše kreditne kartice, datum valjanosti, kod za autorizaciju, te druge sa tim povezane informacije. Uključivanje u identifikacione aktivnosti i davanje ličnih podataka je odluka Krajnjeg korisnika. Ako Krajnji korisnik ne pruži te obavezne informacije za određenu aktivnost koja ih zahtijeva, neće mu biti dopušteno uključivanje u takvu aktivnost.

Vinarija Markovic online prodavnica neće dijeliti lične podatke Krajnjeg korisnika sa drugim stranama, osim u slučajevima navedenim u daljem tekstu i u situaciji kada to pozitivni propisi zahtijevaju i dozvoljavaju.

Lične podatke će Vinarija Markovic online prodavnica koristiti za slanje i distribuciju administrativnih i promotivnih e-mail poruka, analizu podataka, kao i obradu plaćanja kreditnim karticama. Vaše lične podatke, možemo podijeliti samo sa pružaocima usluga distribucije robe, za ispunjavanje narudžbi, isporuku paketa, slanje zemaljske pošte i e-mail pošte.

Krajnji korisnik ima mogućnost pristupa i promjene ličnih podataka koje nam pruži. Krajnji korisnik može promijeniti bilo koju od svojih ličnih podataka, slanjem e-mail poruke na: vinarijamarkovic@gmail.com. U toj e-mail poruci, Krajnji korisnik treba navesti svoje ime i prezime, adresu i e-mail adresu, te koje informacije želi dopuniti.

Kao uslov kupovine naših proizvoda i usluga, tražimo dozvolu Krajnjeg korisnika za slanje administrativne i promotivne e-mail poruke. Ukoliko Krajnji korisnik ne želi primati e-mail poruke u bilo kojem trenutku nakon registracije, može odabrati opciju otkazivanja primanja e-mail poruka, slanjem e-mail poruke na: kidsland.online@donator.co.me ili odabirom opcije otkazivanja newslettera koja se nalazi u svakoj newsletter poruci.

Zaštitu podataka naša kompanija, uzima veoma ozbiljno i u tom smislu preduzete su razne mjere opreza, kako bi zaštitili vaše lične podatke. Ukoliko nas kupac kontaktira telefonom ili email porukom, zahtijevaćemo da ponudi dokaz o svom identitetu kako bi spriječili mogućnost neovlašćenog nastupanja u tuđe ime. Važno za zaštitu Vaših podataka na našem web sajtu je da se uvijek odjavite upotrebom dugmeta „Odjavi se“ kako bi bili sigurni da lica koja koriste računar nakon Vas ne mogu da pristupe Vašim ličnim podacima.

Nažalost, nijedan prenos podataka preko Interneta, ili bilo koje druge bežične mreže ne može biti 100% siguran. Kao posljedica toga, i ako sprovodimo komercijalno razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka, ne možemo garantovati zaštitu bilo koje informacije prenesene na, ili sa Vinarija Markovic internet stranice, te s toga, nismo odgovorni za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi.
Naša kompanija, ne prikuplja ili zadržava informacije od bilo koga ko je mlađi od 18. godina te stoga ni jedan dio ovih internet stranica, nije dizajniran na način da privuče bilo koga ko je mlađi od 18. godina.