Posjetite nas


Rezervišite obilazak i degustaciju

Individualne posjete


Vinarija Markovic je uvijek otvorena za individualne posjete, pa i ukoliko dolazite sami, sa prijateljima ili porodicom uvijek ste dobrodošli.Mi najviše volimo posjete ovog tipa jer se svakome ponaosob možemo maksimalno posvetiti i ispoštovati svaku Vašu najsitniju potrebu, odgovoriti na nebrojeno pitanja, uživati u zajedničkim degustacijama…

Želimo posjetioce da posmatramo kao prijatelje i naše buduće ambasadore, a ne kao klijente.

Program posjete

Rezervišite

Grupne i korporativne posjete


U slučaju da dolazite u većoj grupi, ili organizujete team-building ili neki drugi događaj na nivou kompanije, želeli bismo da maksimalno iskoristite posetu. Zbog toga vas molimo da rezervišete unaprijed kako bismo vam obezbjedili potpuno uživanje i nezaboravan provod.

Program posjete

Program za grupne i korporativne dolaske radi se po željama organizatora ili kompanije. Stojimo na raspolaganju za apsolutno sve zamisli te se stoga i cijena formira za svaki upit pojedinačno.

 

Rezervišite

Posebne vinske ture


Ovdje na imanju i vinariji Marković, vjerujemo da imamo da ponudimo nešto svakom ljubitelju dobrog vina. Ako želite da saznate više o procesu pravljenja vina tako što ćete nam pomagati na terenu, molimo vas da rezervišete unaprijed kako bismo vas dočekali sa spremnim programom.

Program posjete

Imajte u vidu da branje grožđa i proizvodnja vina zavise od perioda godine. Kontaktirajte nas za više informacija.

Cijene na upit

Rezervišite

Obilazak iznenađenja u našoj organizaciji


Ako žudite za avanturom, došli ste na pravo mesto. Pored opcije posjete imanju, organizujemo i obilaske iznenađenja. Šta je tačno obilazak iznenađenja, pitate se? Odgovor je, zapravo, veoma jednostavan. Sami birate jedan od paketa u ponudi tako što ćete odgovoriti na jednostavna pitanja u vezi sa stvarima koje treba da znamo o vama kako bismo vam organizovali obilazak nekog djela Crne Gore. Svi naši paketi su skrojeni u skladu sa vašim željama, tako da obilazite mjesta koja vas zanimaju, po cijeni koju ste spremni da platite za takav obilazak. Čim odgovorite na pitanja, mi počinjemo sa planiranjem. To znači da ćemo vas držati u neizvjesnosti do poslednjeg trenutka.

Zvuči zabavno, zar ne?

Veoma se radujemo organizovanju posebnog obilaska iznenađenja za vas!

Cijene na upit

Rezervišite